“Ήταν ένας μήνας που χώρεσε εμπειρίες πολλών μηνών, αν γυρίσω πίσω μου φαίνεται τόσο μακρινή η εργασία με την καταγραφή του στόχου!…
…τώρα ξέρω πως υπάρχουν γύρω μου άνθρωποι που μπορούν να στηρίξουν το ακατόρθωτο μου! Είστε εσείς και σίγουρα ανοίγοντας τα μάτια μου θα ανακαλύψω και πολλούς άλλους σαν εσάς, σαν ΕΜΑΣ, που μας αρέσει να δενόμαστε γροθιές για να προχωρήσουμε παρέα!”

Βλέποντάς σας στο τελευταίο video conference ένιωσα μια θετική, σχεδόν μαγική ενέργεια και ποσό ψυχάρες είστε όλοι. Αυτό σίγουρα δεν το έβλεπα την εποχή πριν το Breakthrough!
Τώρα δε βλέπω μόνο εσάς έτσι, αλλά τον κόσμο όλο!
Άρχισα να μεταλαμπαδεύω στον περίγυρό μου αυτά που έμαθα και βλέπω τη δίψα τους να πάρουνε, να ακούσουν. Είναι απλά υπέροχο!
Tolee είσαι ψυχούλα και τόσο ταπεινός που με έχεις εκπλήξει πολύ ευχάριστα!!

Πόσες νέες πληροφορίες, πόσο ευγνώμων μπορώ να είμαι για αυτό το δώρο που αποφάσισα να δώσω στον εαυτό μου… Η διαφορά είναι οτι πλέον νιώθω πως έχω εργαλεία στα χέρια μου και νιώθω μια βαριά ευθύνη για να τα χρησιμοποιήσω! Το οφείλω σε εμένα και στους άλλους γύρω μου…
… θέλω να πιστεύω πως είμαι η καινούργια Στεφανία! Άλλαξαν τόσα και νιώθω πως οφείλω να τα κάνω καθημερινότητά μου! Σας ευχαριστώ όλους!

Η νέα Μαριάννα ειναι αποφασισμένη να “εκτεθεί” περισσότερο και να μιλά για όσα νιώθει και όσα αγαπα. γνώρισα υπέροχα άτομα που μου δίδαξαν παρέα με τον Τολη σπουδαία μαθήματα, μου στάθηκαν σε σημεία νευραλγικά, μίλησα -που τόσο αγαπώ- με άτομα που εχουν τις ίδιες ανησυχίες μ’ εμένα και αυτό με κάνει να νιώθω πιο δυνατή!

“Αυτές οι 30 μέρες ήτανε για μένα σχολείο, όχι απ‘ αυτό που βαριέσαι να πας, απ ’ αυτό που ξαπλώνεις να κοιμηθείς και εύχεσαι να ξημερώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δε μπορώ να ξεχωρίσω τίποτα από όσα μάθαμε (πραγματικά όμως). Όλα έχουν τη σημασία τους, ένας κρίκος της αλυσίδας το καθένα.”

“Νιώθω περίεργα που δε έχουμε κάτι πια. Γίνατε μέρος της καθημερινότητας μου. Η Χρύσα μετά το B30D έχει 28 νέους φίλους που ενώ δε γνωριζόντουσαν μεταξύ τους πέτυχαν το ακατόρθωτο…
…Μπαίνοντας στο Breakthrough δε φανταζόμουν τέτοια εξέλιξη.”

Στα 43 μου πλέον πιστεύω πως μπορώ να έχω όλα όσα ονειρεύομαι και ακόμη περισσότερα επειδή τα αξίζω! Σας ευχαριστώ όλους σας, συναστέρες μου, που μου δώσατε λίγο από το Φως σας! Tolee ξέρεις πόσο σε εκτιμώ και αγαπώ! Το ευχαριστώ είναι λίγο!

Kατάλαβα ποσο πιέζω τον εαυτό μου σε πράγματα τα οποία δεν είναι δικά μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι’αυτον τον ενα μηνα, θα μου μείνει αξέχαστος!
Στα επόμενα που θα ρθουν, στις σωστές πλεόν επιλογές, στους 28 νέους φίλους που έκανα εδω. Σας αγαπω κ σας ευχαριστω!

Έχω αρχίσει να μπαίνω συνεχώς στην θέση των αλλων και σποσπαθώ καθημερινά να βρίσκω τα όμορφα στοιχεία της ημέρας μου!
Το Breakthrough σε κάνει να συνειδητοποιείς… και οταν συμβεί αυτο μπαίνεις στην διαδικασία να αλλάξεις!

Μετά το B30D μετατρέπω πιο εύκολα το “κακό” σε “καλό” και όχι με δόση αδιαφορίας και δεν πειράζει ότι έγινε έγινε, πάμε για άλλα.
Βλέπω καλύτερα μέσα σε μια κατάσταση άγχους το γεγονός που θα με βοηθήσει να ξεφύγω.Μικρά βήματα κάθε φορά και μείωση αναβλητικότητας.
Γενικότερα κρατάω μικρό καλάθι και είμαι αρκετά συγκρατημένος όταν κάνω κριτική.
Ήταν πολύ ωραιο ταξίδι το 1ο Β30D, έδωσα ενέργεια και πήρα διπλάσια πίσω.
Ευχαριστώ για την παρέα και όλα τα καινούργια πράγματα που μπήκαν στην εξίσωση μου.
Tolee δίνεις αξία σε αυτό που κάνεις, keep sharing.

Δεν άρχιζα το Breakthrough με την σκέψη πως θα εμπνέετε τόσο πολύ. Έβαζα στόχους πως θα κάνω πράγματα για τον εαυτό μου και τους ανθρώπους του κύκλου μου.
Είμαι τώρα στο σημείο που λάμπω ο ίδιος σαν Μιχάλης οι τριγύρω με χαίρονται με το πνεύμα μου αλλά και τις πράξεις μου.
Εμπνεύστηκα πολύ από τον κύκλο ανθρώπων που γνώρισα μέσα στις 30 ημέρες και με τα κατάλληλα κλειδιά / άρθρα / ασκήσεις ξεκλείδωσα πτυχές του εαυτού μου προς τα έξω.
Το ότι υπήρξατε εκεί να με ακούσετε αυτές τις 30 ημέρες ήτανε μεγάλο όφελος για εμένα.
Τιτάνια αίσθηση χαράς ήταν όμως να βλέπω όλους εσάς να ξεκλειδώνετε κομμάτια του εαυτού σας… και να είστε η απόδειξη ότι γίνεται πραγματικότητα.

Ήμασταν στήριξη ο ένας στον άλλον μοιράζοντας τον ίδιο στόχο… Να γίνουμε καλύτεροι!

Ολοκληρώνοντας το Breakthrough έμεινα με μια γλυκόπικρη γεύση. Όλα τα πτυχία, τα σεμινάρια και οι εκπαιδεύσεις του κόσμου δεν θα σε βοηθήσουν αν δεν θέλεις να κοιταχτείς στον καθρέφτη. Και εγώ ευτυχώς αυτή τη φορά κοίταξα. Και είδα.
Μου είναι πια αρκετά ξεκάθαρο τι έχω ακόμα να μάθω και να κάνω, πού χρειάζομαι βοήθεια και από ποιους μπορώ να τη ζητήσω, επίσης έχω μεγάλη λαχτάρα να χρησιμοποιήσω τα απίστευτα εργαλεία και η όλη εκπαιδευτική διαδικασία του course στη δουλειά μου και στη δική μας εκπαιδευτική διαδικασία.